Hej där!

Fredag och barnledig! Skönt med helg och att vara barnledig (tror jag, läskigt att vara utan Liam så länge, han kommer ju inte hem förrens nästa fredag). Har dock hela helgen bokad (och i veckan blir det ju jobb) med saker så kommer ju inte vara ledig ändå, kanske lika bra iofs.. Fullt upp=man hinner inte tänka och sakna. ;)

Jag har internet igen! YAY! Därimot har jag ingen dator längre hahaha och förmodligen är allt på min dator borta.. bilder sen 2 år tillbax, härligt.. NOT! Det finns klantarslen och så finns det klantarslen, min bror därimot är ett riktigt dubbelklantarsle. ;) Nåja, jag hoppas på att en kompis kan rädda mina bilder på datorn iallafall.. måste bara ringa och fråga om han kan hjälpa mig. Håll tummarna!


Kommentarer
Postat av: Sara
2010-11-06 @ 08:30:25
URL: http://.

Jobbigt att vara från sitt barn så länge, jag hoppas du får en trevlig vecka trots saknaden. <3 Bra att du har internet men inget bra att datorn strular och självklart håller jag tummarna på att datorn går att fixa. :)

Postat av: Nina
2010-11-06 @ 17:44:29
URL: http://www.nina247.com

Jobbigt! I början när jag precis hade skilt mig från barnens pappa, hade han dom hos sig en helg i månaden. Världens längsta helg.

Sen är det en long story varför han inte har dom hos sig längre, men det är en annan historia som jag kanske berättar någon gång.

Postat av: Egomamma.se
2010-11-07 @ 13:10:05
URL: http://egomamma.se

Gudars vilken ångest jag skulle ha om jag blev av med bilder.. fast det är därför som jag slänger upp många på fejjan, och postar en del "ovidkommande" på bloggen med. Då finns de i cyberspace och kan laddas ner igen. Men det kan ju aldrig ersätta alla... Klant-Micke, haha. Hoppas det går att rädda dem och att du får datortillgång snart igen. Saknar ju en massa inlägg!


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback