Dagens fråga: Rökning i lekpark!




Vad tycker ni om rökning i en lekpark?

Är det okej att rökande föräldrar/barnvakter/osv röker i lekparken? Röker du i lekparker? Är det okej att röka vid en lekpark om man går bort en bit? Hur långt bort ska man isånafall gå?


Kommentarer
Postat av: En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma
2010-07-04 @ 16:09:14
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Det är utomhus och utomhus får man ju röka. Sen tycker jag det överlag ser illa ut när föräldrar röker bredvid sina barn, samtidigt kan det kanske vara svårt att gå undan och röka när man är i lekparken... om den inte ligger väldigt skyddad från vägar/trafik. Barn är så snabba. Vi har bara en rökande i vår närhet och hon går alltid undan när hon röker och det uppskattas.

Postat av: sara - tävlingar, rabatter och en massa straffskatt.
2010-07-04 @ 21:03:31
URL: http://kidzmode.blogg.se/

Jag tycker inte det är okej. Jag tycker det är äckligt.

Och min son har fått förkylningsastma och han reagerar på när folk röker och det kommer på honom, ibland så illa att han får inhalera lite.

Jag tycker det luktar illa, ser fult ur, är en dåligt förebild, lär barnen dåliga saker och helt meningslöst.

Postat av: MammaTessan - Tävling pågår
2010-07-04 @ 22:02:39
URL: http://tjn.blogg.se/

Va roligt att du ville vara med och tävla!

Lycka till =)



Jag röker inte och är ganska emot rökning, speciellt bland barn som inte har så mycket att säga till om. Men att röka mitt i en lekpark med massa barn är inte okej. Då kan man gå på sidan om det är ett måste att ta en cigg just då.

Postat av: Sanna
2010-07-04 @ 23:25:15
URL: http://mammasvardag.blogg.se/

Jag röker inte, men tycker det ser dåligt ut när föräldrar/personer som kör barnvagn röker precis bredvid barnvagnen och det ryker in rök.



Men är man på en lekplats och små barn leker är det inte alltid det lättaste att kanske gå undan en lång bit, men det behöver kanske inte direkt röka i ansiktet på människan som sitter bredvid eller på barnen som leker. Så länge det har uppsikt över vad barnen gör och snabbt kan rycka in om det skulle ske något kan det gå undan och så en bit ifrån sandlådan eller vad det nu är.

Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar
2010-07-05 @ 01:24:18
URL: http://neccin.blogg.se/

Jag är rökare och så länge min rök inte stör någon annan eller hur man ska säga så sitter jag kvar på en bänk eller så i parken. Är det jätte mycket folk där går jag givetvis bort en så pass lång bit att röken inte blåser eller stör andra.

Postat av: ann
2010-07-05 @ 06:14:44

det är inte okej hörru de kan gott vänta tills de är hemma igen eller be någon titta till deras barn om de har en vän med sig och då gå iväg en bit för att röka hörru

Postat av: Veronica - mamma till Alfred, Elmer & Willy
2010-07-05 @ 21:13:23
URL: http://veronicamamman.blogspot.com

Det är nog bland det värsta som finns. Långt ifrån OK! Det ser fruktansvärt illa ut också. Min äldsta har svår astma och reagerar fort på om någon röker i närheten av honom. Nog för att det är utomhus så tycker jag människor kan gå långt ifrån där det finns barn (eller vuxna) överhuvudtaget.

Postat av: Mochride - mitt hjärtas röst
2010-07-05 @ 23:57:46
URL: http://mochride.blogg.se/

jag tycker inte att man ska röka i närheten av barn överhuvudtaget. Jag tycker det ser illa ut att röka när man går med barnvagn och liknande. Lekparken känns lite så där. Om man nu måste röka då kan man väl gå undan lite förutsett att man fortfarande kan ha uppsikt på barnen. Annars får man väl vänta lite med rökningen.

Postat av: fam. Andersson - Lindblad
2010-07-06 @ 07:39:41
URL: http://jimmylotta.blogspot.com

Tack =) Jag kan fortfarande inte förstå att de är sant! :D Gör skoj!



Angående rökning så tycker jag inte att det är okej att röka på lekplats! Får gå undan samt plocka upp fimpar efter sig. Cigaretter och barn hör inte ihop... Min åsikt ;)



Kram

Postat av: Michis
2010-07-06 @ 15:00:25
URL: http://michaeala.blogg.se/

Jag gillar inte rökning överhuvudtaget. Jag är uppväxt med passiv rökning och hatar cigaretter. Kanske är det positivt på det viset,, vem vet, jag kanske skulle varit rökare själv om jag inte blev avskräckt som liten


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback