Liams 2-årsdag! + bilder

Hipp hipp hurra för Liam! Liams födelsedag började med att han fick välja ett paket som han fick öppna på morgonen innan frukosten, han valde ett av de större. ;) En cool nalle från Funkybaby.se. Han gillade den verkade det som då han sken upp när han såg den och gav den en kram och med till dagis skulle den såklart. ;) På Liams dagis firade de med frukt och Liam fick en fin skylt i present där det stod "Grattis på födelsedagen Liam!"

När dagis var slut så var jag och födelsedagsbarnet (och brorsan Robin såklart, men han kom senare efter skolan) bjudna på födelsedagslunch hos barnens mormor, hon bjöd på en grymt god potatisgratäng, fläskfilé, en underbar sås med sparris i och kokta morötter och broccoli, så sjukt gott! Vilken lunch va..? och på en måndag..? ;) Efter lunch blev det att öppna paket och så bjöd mormor på smarrig chokladtårta med jordgubbar och blåbär på och fikabröd. *smarr* Vid 14:30 var vi tvungna att börja gå hemåt eftersom våra första gäster skulle komma hem till oss vid 15:00 för att fira Liam.

Lite längre ner bland bilderna kan ni se hur fint jag pyntat hehehe ett nästan tomt rum innan, det behövdes alla dessa ballonger för att få till det lite festligt iallafall. ;) Allt klart förutom att stolar ska in och ja folk och fika. ;) Två björnbär och hallontårtor halvfixades kvällen innan. Grädde och bär uppepå och runt tårtan gjordes samma dag för att inte färga grädden, blev lite strössel på med. Smaskens!

Lite random bilder på paketöppning finns här nedan, bilder på när tårtan kommit in och Liam får själv skära tårtan (såklart), det är ju ett måste. ;) Liam blåser ut ljusen på tårtan men tyvärr så skulle min kamera strejka precis när han blåser ut de så ja nu håller jag tummarna på att hans farmor fick det på bild. Bilder på Liams presenter kommer sen efter jag fotat de, lite kan ni dock se på bilderna tex nallen, doktorväskan och på de bilderna längst ner så kan ni se hans hängselbyxor han fick av hans mormor, ascoola bralls!

När alla gäster gått toksomnade Liam, han var trött redan innan de första gästerna kom eftersom han vägrade sova efter lunch. De sista paketen öppnade han dagen efter (alltså idag) så jaa han var verkligen toktrött. ;) En helt okej födelsedag trots att det var trångt och att lägenheten såg/ser ut som skit pga den kommande flytten. =)


Hur brukar ni fira era barns födelsedagar? Har ni några traditioner?

Våra traditioner som "gäller" hos oss (i den mån att man klarar av och orkar såklart) är att vi brukar ha så att alla paket läggs på ett och samma ställe och öppnas en efter en när alla gäster är där, förutom presenten som öppnas på morgonen som även det är en tradition. Tårtans första bit skärs av den som fyller år. :)


Jag ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén.


Kommentarer
Postat av: Jessica- tre killar och en tjej
2009-11-17 @ 19:42:09
URL: http://tremoten.blogg.se/

Måste ju säga att jag blev lite sugen på tårta när jag såg den med björnbär på.. och hade det inte varit sparris i såsen hade jag lätt slukat lite av "mormors" mat också. (vet inte om hon vill omnämnas med namn)Lucas kommer få en del paket av farmor, kusiner och fastrar på söndag, för sen jobbar alla, hehe. Och på lördag kommer TIMS farfar, han har aldrig hälsat på Peter alls vad jag vet, nu är det andra bullar, haha.

Postat av: ann
2009-11-17 @ 20:55:59

trevligt att läsa och se bilder om hans dag örru potatisgrätäng och fläskfile är gott tårtan ser god ut med ser fram emot att få se alla presenter hörru sånt är skoj



våra traditioner är med att man får ett paket på morgonen men sen får paket öppnas när den som ger kommer eftersom de kommer i omgångar då vi är stor släkt

Postat av: BeckaHBitcH.se
2009-11-18 @ 02:24:48
URL: http://beckahbitch.se

Härlig födelsedag! :-)

Postat av: SARA
2009-11-18 @ 09:06:27

Skojigt med kalas! Grattis i efterskott till grabben. :)

Postat av: Charlott
2009-11-18 @ 10:19:57
URL: http://chicanika.blogg.se/

Ja verkligen.. men de ska bli skönt att få det fixat.

Postat av: rebecca
2009-11-19 @ 06:29:48
URL: http://geshiia.blogg.se/

SVAR: Jessica, sparris är ju superdupergott! =) Fyller Lucas nu snart?

Postat av: rebecca
2009-11-19 @ 06:31:06
URL: http://geshiia.blogg.se/

SVAR: Ann, presenter finns uppe nu men jag antar att du set det. ;)

Postat av: rebecca
2009-11-19 @ 06:31:39
URL: http://geshiia.blogg.se/

SVAR: Beckah, ja den var helt okej. :)

Postat av: rebecca
2009-11-19 @ 06:32:14
URL: http://geshiia.blogg.se/

SVAR: Sara, han tackar såklart. ;)


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback