Shopping!

Igår och idag har det blivit lite shopping, lite födelsedagspresenter och till skolavslutningen till Robin blandannat kläder då han sliter kläder så det heter duga och så blev det lite kläder till Liam. Och helt otroligt, jag har köpt två par fula tofflor till Liam och ja jag är förvånad själv att jag faktigst köpte de då de är något av det "bondigaste" jag sett,  men jag har ju hört så bra om dessa tofflor så jag tänkte varför inte? om de är så bra och sköna som det sägs så måste jag ju nästan prova. Att de också var billiga gjorde det lättare att köpa de. ;)

Liam älskar tofflorna iallafall och det är ju jättebra, han vill gärna sova med de på men nej nej nej det får han inte. Förutom de apfula tofflorna köpte jag en ful solhatt (med bamse på som jag verkligen inte gillar) då sambon inte verkat förstå än att är man ute och går med sitt barn på 18 månader så MÅSTE man titta bakåt ibland för att se om lillen kastat ut något ur vagnen. Men den solhatten som även är förstor då det inte fanns andra som såg pyttetrevliga ut får duga tills jag tar tag i att sy egna solhattar.

Lite från tradera som kom idag syns på bild, en tröja till Liam och två plagg till min bebis som jag önskar mig. ;) Sitter även och väntar på två paket till från tradera och även där är det till både Liam och "bebis".

Och helt otroligt så hittade jag även lite saker till mig själv, YAY! Ett par fula haremsbyxor, de är verkligen skitfula och jag provade ett par för skojs skull men oj så sköna, jag var bara tvungen att ha! Jag funderar på att köpa ett par haremsbyxor till Liam men vet inte om jag vågar, de kanske är för tjejiga? Iofs såg jag ju att de manliga dansarna i ESC hade såna. :) Jag får se, ska fundera lite på det. Sen blev det ett par shorts som funkar bra som slitosläng i tex trädgården när man planterar blommor osv, två enkla toppar och en väska som passar bra till stranden hittade jag med och hör och häpna på Ö&B hittade jag ett par assnygga solbrillor. :)


Kommentarer
Postat av: Amanda
2009-05-27 @ 07:34:58
URL: http://creyla.blogg.se/

Ojojoj...finfin shopping! Vad jag längtar tills jag får pengar igen. Jävla försäkringskassan att snåla! Har inte fått in något mer än barnbidrag på mitt konto sen i februari. :o/


- Ödsla inte tid på att vara elak!
- Vill du tipsa om en tävling? Gör det HÄR!!
- Jag blir jätteglad av kommentarer. :)
- Glöm inte att länka din blogg så jag kan läsa den också.
- Svar på din kommentar hamnar här om det är ett svar till inlägget.


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback